• Bel ons: +31 6 20 03 19 02

Over…

PRO Financial Controlling B.V. voert sinds juni 2006 interim opdrachten uit op het gebied van financial controlling, interim management en projecten.

Missie en visie

PRO Financial Controlling ziet het als haar missie om een meetbare toegevoegde waarde te leveren aan uw onderneming en organisatie. Naar onze visie kan alleen van toegevoegde waarde worden gesproken als de verandering structureel een verbetering oplevert. Daarbij is een heldere en scherpe procesbeschrijving van groot belang. Wanneer we het eens zijn over het huidige proces kunnen we tot structurele verbeteringen komen. Denken in mogelijkheden geeft dan vaak heel mooie probleemoplossingen.

Over Erwin van der Meijden, directeur.

Ik sta bekend als een analytisch en pragmatisch manager die snel systemen en procedures kan beoordelen en verbeteren. Als motivator breng ik medewerkers naar een hoger niveau aan de hand van duidelijke doelstellingen en geïnspireerde coaching. Met humor en een hands on mentaliteit creëer ik een ontspannen en productieve sfeer bij mijn opdrachtgevers.

Ik ben een zeer ambitieuze teamplayer en mis zelden mijn doel. Door mijn jarenlange ervaring kan ik echter ook als zelfstarter prima uit de voeten. Een inlogcode en een password is vaak voldoende. Als zelfstandig ondernemer neem ik continu het initiatief tot het verbeteren van mijn prestaties en die van mijn opdrachtgever. Daarbij weet ik prima hoofd- van bijzaken te scheiden. Mede dankzij mijn helikopterview kan ik zowel op de winkel passen als de winkel verbouwen.

Klik hier voor mijn CV in PDF-formaat of hier voor mijn profiel op LinkedIn.

PRO Financial Controlling is onafhankelijk van recruitment en detacheringsbureau’s, wat niet wil zeggen dat er niet wordt samengewerkt met verschillende bureau’s.

PRO Financial Controlling maakt gebruik van het Uniforce concept en is in het bezit van een zogenaamde VUR verklaring. (Verklaring Uniforce Relatie) Deze verklaring wordt door zowel de belastingdienst als het UWV erkend en ondersteund.

KvK# 30216671
BTW# 8169.37.783